Mökki

Pensaskarin mökkisäännöt

Pensaskari: 65°40,690´N 24°13,425´E

Saarimökki idyllisessä Pensaskarin saaressa hieman ulompana merellä. Rannassa poijuja ja mahdollisuus ankkurikiinnitykseen. Lähellä myös Metsähallituksen päiväkäyttöön tarkoitettu vierailulaituri sekä kaksi syvemmän veden poijua. Erillinen saunarakennus, liiteri ja keittokatos. Kaikki rakennukset lukittuja. 

Avaimen voi ostaa puheenjohtajalta ja majaisänniltä. Avaimen hankinta oikeuttaa KMVK:n jäsenen saaressa sijaitsevan majan ja siellä olevan saunan vapaaseen käyttöön.  

Ollessaan majalla sopimuksen tehnyt jäsen sitoutuu huolehtimaan omalta osaltaan, että KMVK:n omaisuus majassa pysyy hyvässä kunnossa. Jäsen hyväksyy sen, että majaan ovat tervetulleita kaikki KMVK:n jäsenet.

Mikäli jäsenyys KMVK:ssa jostakin syystä lakkaa, sitoutuu jäsen palauttamaan avaimen välittömästi jollekin hallituksen jäsenelle tai  majaisännille (Hannu Isomaa, Maarit Isomaa). Avaimen lunastusmaksua ei KMVK maksa takaisin.

Vierailijoilta peritään korvausta mökin käytöstä 15 €/venekunta sisältäen myös saunan. Vierailusta pitää sopia ennakolta hallituksen kanssa ja maksaa, jolloin saa myös koodin avainsäilöön.

Kuvia uuden mökin valmistumisvaiheesta löydät tästä linkistä.


Vanha mökki

Uusi mökki  2018-